Marcato Multipast 150 Forstør

Marcato Multipast 150

GS-MULTIPAST

Ny vare

Dette er den ideelle startpakke for dig der gerne vil i gang med hjemmelavet pasta. Her får du en pastamaskine i høj kvalitet, og i et flot design til en rigtig god pris. Med til sættet medfølger en række tilbehør der gør det muligt at lave 6 forskellige typer af frisk pasta (lasagne, fettuccine, tagliolini, reginette, raviolini & spaghetti).

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

kr. 1.199,00 inkl. moms

Yderligere information

Her har du en suveræn startpakke der gør det muligt nemt og hurtigt at lave din egen velsmagende og friske pasta. Med en pastamaskine fra Marcato er du sikret høj kvalitet og en maskine der ikke er til at slide op.

Multipast 150 er en del af ”Marcato classic line” og indeholder en Marcato Atlas 150 pastamaskine, der giver dig mulighed for at lave lasagne, fettuccine og tagliolini. Derudover medfølger der 3 ekstra enheder der gør dig i stand til også at lave ravioli, reginette og spaghetti.

Det er nemt at bruge de 3 medfølgende ekstra enheder til pastamaskinen. Man fjerne blot den eksisterende skærende del på maskinen, og erstatter den med den ønskede enhed (dette er også illustreret i manualen)

Det er muligt at indstille pastamaskinen i 10 forskellige positioner, således at du kan lave pasta i tykkelser fra 2,5 mm ned til 0,3 mm. Der medfølger en klemme så pastamaskinen nemt fastholdes til bordet når du arbejder med den.

Der findes en række af ekstra tilbehør til denne pastamaskine, der gør det muligt at lave mere end de 6 ovennævnte pastatyper. Derudover kan også tilkøbes en motor, så du ikke manuelt skal dreje på et håndtag når du ruller dejen ud.

Vigtigt – rengøring af maskinen:
Må IKKE vaskes i opvaskemaskine. Rengør ikke med metalgenstande. Den bedste måde at rengøre maskinen er med en lille børste evt. en tandbørste og en tør klud.

Marcato har her lavet en fin introduktionsvideo til brugen af en Marcato Atlas 150 pastamaskine.

Tilbehør

Kunder, der købte denne vare, købte også