Marcato

Marcato laver pastamaskiner og udstyr til frisk pasta til både privat og professionelt brug, og er med deres brede sortiment en af de største og førende producenter på markedet inden for udstyr til frisk pasta.

 

Marcato står bag en af de bedst sælgende pastamaskiner til privat brug, nemlig deres populære model Atlas 150. Pastamaskinen ser i dag...

Marcato laver pastamaskiner og udstyr til frisk pasta til både privat og professionelt brug, og er med deres brede sortiment en af de største og førende producenter på markedet inden for udstyr til frisk pasta.

 

Marcato står bag en af de bedst sælgende pastamaskiner til privat brug, nemlig deres populære model Atlas 150. Pastamaskinen ser i dag mere eller mindre ud som den gjorde da den så dagens lys i 1930’erne. Siden da er der dog kommet en stor serie af ekstra tilbehør til, der gør det muligt at lave op til 16 forskellige typer af pasta.

 

Derudover arbejder Marcato løbende på at styrke kvaliteten af deres maskiner, og bruge de bedst egnede materialer i produktionen. Når du køber et produkt fra Marcato kan du være sikker på at alle enheder der er brugt har været igennem en nøje kontrol for at sikre, at der ikke frigives nogle sundhedsskadelige materialer.

 

Marcato har en vision om at bringe de traditionelle smage og sunde spisevaner tilbage på folks middagsborde ved at producere maskiner der gør det nemt at tilberede sin egen pasta fra bunden.

 

Virksomheden opstod i 1930, da Otello Marcato opdagede, at der var et stigende behov for redskaber til italiensk madlavning. Han startede produktionen af pastamaskiner på et lille værksted i sit eget hjem, hvor hans vigtigste redskab var en gammel hånddrejebænk. Hans redskaber spændte han på cyklen og tog turen rundt fra dør til dør for at sælge sine produkter.

 

Hans forretning voksede sig større og større og efterspørgslen blev så stor, at han i 1938 måtte flytte ud af sit lille værksted og begyndte opførelsen af Marcato fabrikken i Campodarsego, i provinsen Padua, hvor produktionen stadig foregår den dag i dag. Fabrikken beskæftiger 100 medarbejdere og dækker et produktionsareal på 15.000 kvadratmeter.

 

Marcato nævner selv deres styrke som:

 

  • hele produktionen er lavet i Italien
  • over 80 års erfaring i produktion af maskiner til frisk pasta
  • høj kvalitet og løbende kontrol af deres produkter
  • kontinurerlig teknologisk innovation
  • en stor interesse for sundhed og miljø
Mere

Marcato 14 varer

pr. side
Viser 1 - 12 af 14
Viser 1 - 12 af 14